.

Assassin's Creed : BrotherHood Recenze

18. listopadu 2010 v 7:00 | WithinBlog

Recenze na hra Assassins Creed: BrotherHood


Díky včerejšímu vydání konzolových verzí Assassin's Creed: Brotherhood v USA skončilo oficiální informační embargo a na internetu se objevilo obrovské množství recenzí. Žádná z nich nešetří chválou a podle redaktorů se máme na co těšit. Většina recenzí se zabývá převážně příběhovou kampaní, protože někteří recenzenti prozatím neměli možnost otestovat hru pro více hráčů natolik, aby nad ní mohli vynést konečný verdikt.

Zde jsou slíbená hodnocení recenzentů rozličných webů a magazínů. U anglicky psaných recenzí je i odkaz, který vás přesměruje na kompletní recenzi.

Guardian - 4/5
Joystiq - 4.5/5
Destructoid - 9.5/10
Eurogamer - 10/10
1UP - A-
FileFront - 93/100
Game Informer - 9.25/10
VideoGamer - 90/100
GameTrailers - 9/10
Gamespot - 8.5/10
IGN - 8/10
Games Radar - 9/10
Xbox 360 Achievements - 9.4/10
NowGamer - 9/10
Aftonbladet - 5/5
Gamer.no - 9/10
Gamereactor.dk - 9/10
Spill.no - 6/6
The Escapist - 5/5
Game Revolution - A
GameShark - A
Planet Xbox 360 - 9.5/10
Cheat Code Central - 4.7/5
Mondo Xbox - 9.4/10
3D Juegos - 9.3/10
Computer and Videogames - 9.2/10
Vandal Online - 9.1/10
Everyeye.it - 91/100
Eurogamer Italy - 9/10
Games (TM) - 9/10
TeamXbox - 8.8/10


První česká recenze se objevila na Eurogameru. Recenzent hned na začátku chválí hlavní inovaci hry-funkci bratrstva asasínů. Protože příběh Brotherhood navazuje přímo na 2.díl, doporučuje zahrát si ACII před AC:BH pro lepší pochopení příběhu. Grafika na Xboxu 360 je prý velice povedená a Řím jako město je skvěle zpracované. Zahrajete si také mnohem více v přítomnosti za Desmonda, pro kterého jsou připraveny různé mise a kdykoliv během hry lze opustit Animus a v jeho kůži prozkoumávat vilu v Monteriggioni a její okolí. Kladně hodnocen je také inovovaný soubojový systém. Jsou přidány nové chvaty jako např. kopy k proražení obrany nepřítele a komba lze řetězit do celých sekvencí výpadů. Souboje jsou také mnohem větší výzvou, a to hlavně kvůli agresivnější umělé inteligenci a většímu počtu nepřátel, se kterými bude hráč bojovat zároveň. Příběhová kampaň zabrala téměř 16 hodin a další hodiny zábavy zajistí velké množství vedlejších úkolů. Recenzent se zmínil také o užitečné databázi a mimo jiné o povedeném soundtracku od Jespera Kyda. Hra byla ohodnocena skvělou známkou 9/10. Recenzi najdete zde.

Druhá česká recenze se objevila na stránkách Hrej. Autorovi se nelíbil úvod, který byl podle jeho názoru nezáživný a roztahaný. Město Řím je ale dle jeho slov opravdu povedené, a najdete v něm jak venkovské, tak městské části. Hra by si zasloužila lepší grafický engine, protože ten co je v Brotherhood použit, je podle recenzenta zastaralý. Stručně vysvětlil také princip věží rodu Borgia a bratrstva a na závěr dodává, že se nemusíme obávat ochuzeného Singleplayeru na úkor Multiplayeru. Příběhová kampaň je i navzdory hře pro více hráčů stále velmi kvalitní. Hra získala hodnocení 8/10. Recenzi najdete pod tímto odkazem.

Podle serveru Metacritic má Assassin's Creed: Brotherhood průměrné hodnocení v recenzích 91/100 a u hráčů má ještě o bod lepší skóre 92/100. Tyto hodnoty i všechny recenze svědčí o tom, že Assassin's Creed: Brotherhood není pouhým datadiskem ke dvojce, ale plnohodnotným pokračováním, které příběh dvojky uzavírá a jako bonus přidává Multiplayer.

Na závěr přidávám 2 videorecenze Assassin's Creed: Brotherhood.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí hra Assassin´s Creed ???

Super Hra!!!
Ujde
Hrál(a) jsem i lepší
Uplný propadák

Komentáře

1 MoisesDyeta MoisesDyeta | E-mail | Web | 22. září 2017 v 16:35 | Reagovat

buy viagra soft online

      <a href=http://buycxviagra.com/>viagra generic</a>

    <a href="http://buycxviagra.com/">buy cheap viagra</a>

    generic viagra australia

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama